Early Booking Seniori Portugalia 2020
Filtre: Categorie: Seniori× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel 3, Portugalia

Hotel 3

Portugalia, Portugalia, Portugalia

  • Avion (24.09 - 11.06.2020)
  Hotel 3, Lisabona

  Hotel 3

  Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia

   • Avion (24.09 - 26.11.2019)
   Lisabona Program Social Pentru Toate Varstele 2019, Lisabona

   Lisabona Program Social Pentru Toate Varstele 2019

   Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia

    • Avion (14.09 - 19.10.2019)

    Early Booking Seniori Portugalia

    Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice Seniori din Portugalia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Seniori din Portugalia

    Ofertele turistice Early Booking Seniori Portugalia 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Seniori Portugalia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii pentru Seniori Portugalia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Portugalia.

    Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Seniori Portugalia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Seniori Portugalia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

    In general in cazul ofertelor pentru Seniori Portugalia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Portugalia in oferta Early Booking.

    La majoritatea ofertele Early Booking pentru Seniori Portugalia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

    Rezervarea vacantei pentru Seniori Portugalia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Portugalia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Portugalia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

    Early Booking Seniori Portugalia 2020 - Oferte Inscrieri timpurii Seniori Portugalia. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro! Cele mai bune Preturi!


      Cititi articolele despre Portugalia de pe Blog-ul directbooking.ro

    Top cele mai frumoase atractii naturale din Portugalia

    29.11.2018 Portugalia

    Lisabona, Algarve, Obidos, Sintra, Madeira, Porto, Evora și Aveiro sunt doar cateva dintre marile atractii ale Portugaliei. Descopera cele mai frumoase atractii naturale de aici si hai sa le vizitezi cu prima vacanta in Portugalia.