Last Minute Funchal Madeira, Madeira Portugalia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Funchal MadeiraPrezentare si poze Funchal Madeira

Funchal Madeira

Funchal este capitala Insulelor Madeira din Portugalia. A fost fondat de João Gonçalves Zarco in 1421 si ridicat la rangul de oras de catre regele portughez Manuel I in 1508. In secolul XVI, Funchal a fost un important punct de tranzit intre Indii si Lumea Noua, si era considerat a fi un loc cu bunastare. A fost si punctul de plecare al zaharului si vinului de Madeira. Intre 1892 si 1905, Portugalia a emis o serie de timbre postale cu inscriptia "Funchal", dar a revenit la denumirea de Madeira.

Last Minute Funchal Madeira

Direct Booking

Last Minute Funchal Madeira Portugalia vara 2021 - oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Funchal Madeira cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Funchal Madeira

- Padurea Laurisilva
- Gondola
- Plajele
- Portul

Intrebari frecvente despre Funchal Madeira

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Funchal Madeira?

Carnaval 2021 De Ziua Indragostitilor! Primavara 2021 Pachet 7 Nopti Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Funchal Madeira sunt cele mai populare hoteluri din Funchal Madeira

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Funchal Madeira?

Carnaval 2021 De Ziua Indragostitilor! Primavara 2021 Pachet 7 Nopti Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Funchal Madeira sunt cele mai apreciate hoteluri din Funchal Madeira ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Funchal Madeira.