Autocar Lisabona, Regiunea Lisabona Portugalia 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 143EUR - 143EUR)

Afiseaza harta
Revelion Portugalia Revelion 2020, Lisabona

Revelion Portugalia Revelion 2020

Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia

  • Autocar (30.12 - 07.01.2020)
   Date de plecare: 30.12

  Despre LisabonaPrezentare si poze Lisabona

  Lisabona

  Inima oraşului este „Baixa” sau "Oraşul de Jos", zonă unde se află Castelul São Jorge şi Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al oraşului este Alfama, aproape de râul Tejo. Alte monumente importante: Mănăstirea Jerónimos, Turnul Belém, etc.

  „Mănăstirea Jerónimos” şi „Turnul Belém” din Lisabona au fost înscrise în anul 1983 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

  Cele mai importante industrii active în Lisabona sunt cele ale oţelului, textilă, chimică, ceramică, construcţiei de nave şi a pescuitului.

  La sfârşitul sec.

  Sejururi Autocar Lisabona

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Lisabona. Puteti rezerva hotelul preferat din Lisabona cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Lisabona care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Lisabona constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Lisabona, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Lisabona (Regiunea Lisabona, Portugalia) 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Lisabona

  Lisabona este un oras foarte atractiv pentru turistii din toata lumea deoarece ofera o multime de obiective turistice, plaje minunate la Oceanul Atlantic si o atmosfera placuta cum nu mai poate fi gasita prea usor in alte orase din lume!

  Lisabona este un oras sud european incantator. In timpul zilei, viata inseamna relaxare in cafenele, iar in timpul noptii, orasul explodeaza in baruri si restaurante din Bairro Alto si Alfama. In Bairro Alto, linistit in timpul zilei, se poate ajunge cu tramvaiul si este principalul loc de distractie pe timpul noptii, plin de baruri, cluburi, si localuri cu muzica braziliana si africana.

  In Lisabona exista obiective turistice importante si o serie de muzee interesante ce va pot face vacanta la Lisabona foarte placuta. Lisabona Card va poate oferi acces gratuit sau redus la majoritatea obiectivelor turistice din Lisabona, muzee sau tururi ale orasului. Se poate dovedi util si pentru ca ofera acces gratuit la transportul in comun, astfel va puteti deplasa eficient intre obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati.

  Obiective turistice Lisabona:

  - Manastirea Jeronimo
  - Turnul Belem
  - Muzeul Calouste Gulbenkian
  - Oceanarium Lisabona
  - Castelo de Sao Jorge
  - Monumentul Descoperirilor
  - Podul Vasco da Gama
  -Statuia lui Hristos Regele
  - Turnul Vasco da Gama
  - Palatul Ajuda