Vacante Litoral Carcavelos, Cascais Portugalia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (6 oferte, 294EUR - 371.7EUR)
Praia Mar, Carcavelos

Praia Mar

Carcavelos, Cascais, Portugalia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Riviera, Carcavelos

Hotel Riviera

Carcavelos, Cascais, Portugalia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Carcavelos Surf House, Carcavelos

Carcavelos Surf House

Carcavelos, Cascais, Portugalia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Praia Mar Hoteles Alexandre Almeida, Carcavelos

Praia Mar Hoteles Alexandre Almeida

Carcavelos, Cascais, Portugalia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Thema Praia Mar, Carcavelos

Hotel Thema Praia Mar

Carcavelos, Cascais, Portugalia

  • Fara transport

  Vacante litoral Carcavelos

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Carcavelos, Cascais, Portugalia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Carcavelos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Carcavelos este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Carcavelos sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Carcavelos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Carcavelos, Early Booking litoral Carcavelos, Last Minute litoral Carcavelos, Programe si Oferte Speciale litoral Carcavelos.

  Carcavelos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Carcavelos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Carcavelos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Carcavelos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Carcavelos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Carcavelos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Carcavelos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Carcavelos unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Carcavelos oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Carcavelos ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Carcavelos (Cascais, Portugalia) vara 2019 - 2020 - Alege din 14 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!