Oferte cazare Manteigas, Centro Region Portugalia iarna 2020
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Pousada De Manteigas, Manteigas

Hotel Pousada De Manteigas

Manteigas, Centro Region, Portugalia

  • Fara transport
  Pousada Sao Lonrenco, Manteigas

  Pousada Sao Lonrenco

  Manteigas, Centro Region, Portugalia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Inatel Manteigas, Manteigas

  Inatel Manteigas

  Manteigas, Centro Region, Portugalia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Hotel Pousada Manteigas, Manteigas

  Hotel Pousada Manteigas

  Manteigas, Centro Region, Portugalia

   • Fara transport

   Oferte Manteigas

   Manteigas, Centro Region, Portugalia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Manteigas sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Manteigas pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Manteigas sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Manteigas oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Manteigas garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Manteigas va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Manteigas, Centro Region, Portugalia iarna 2020 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro