Oferte cazare Praia Da Rocha, Algarve Portugalia vara 2021
(38 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Tarik By Atlantichotels, Praia Da Rocha

Tarik By Atlantichotels

Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

  • Fara transport
  Tivoli Marina Portimao, Praia Da Rocha

  Tivoli Marina Portimao

  Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Castelos Da Rocha, Praia Da Rocha

  Castelos Da Rocha

  Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

   • Fara transport
   Jupiter, Praia Da Rocha

   Jupiter

   Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

    • Fara transport
    Residencial Rochavau, Praia Da Rocha

    Residencial Rochavau

    Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

     • Fara transport
     Edificio Cruzeiro, Praia Da Rocha

     Edificio Cruzeiro

     Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

      • Fara transport
      Aparthotel Oceano Atlantico, Praia Da Rocha

      Aparthotel Oceano Atlantico

      Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia

       • Fara transport

       Despre Praia Da RochaPrezentare si poze Praia Da Rocha

       Praia Da Rocha

       Praia da Rocha (Plaja cu stanci) este doar una (desi cea mai mare) dintre statiunile dealungul coastei Portimao. Se afla in imediata apropriere a portului din Portimao. Statiunea ofera o minunata plaja, laudandu-se cu nisipul ei auriu pe care te astepti sa il gasesti pe orice plaja din zona Algarve. Plaja nu este doar lunga dar este si destul de lata astfel incat, chiar si in varf de sezon, este destul de mult loc pentru toti turistii sositi in Praia da Rocha. Are o alee de lemn pe toata intinderea plajei, cu o vasta selectie de cafenele si restaurante in spatele ei, usurand astfel accesul la toate facilitatile zonei si este un loc minunat sa gusti din traiul in zona de plaja din regiunea Algarve.

       Oferte Praia Da Rocha

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Praia Da Rocha incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera din Praia Da Rocha este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Praia Da Rocha sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Praia Da Rocha, Early Booking Praia Da Rocha, Last Minute Praia Da Rocha, Programe si Oferte Speciale Praia Da Rocha.

       Praia Da Rocha este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Praia Da Rocha. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Praia Da Rocha cu servicii minime pana la resorturi de lux din Praia Da Rocha cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Praia Da Rocha cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Praia Da Rocha dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Praia Da Rocha pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Praia Da Rocha unde pot gasi liniste si destindere.

       Oferte cazare Praia Da Rocha, Algarve, Portugalia vara 2021 - Alege din 39 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Recomandari turistice pentru Praia Da Rocha

       - Plaje
       - Fortaleza da Santa Caterina