Autocar Regiunea Lisabona Portugalia 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 126EUR - 126EUR)

Afiseaza harta
Revelion Portugalia Revelion 2020, Lisabona

Revelion Portugalia Revelion 2020

Lisabona, Regiunea Lisabona, Portugalia

  • Autocar (30.12 - 07.01.2020)
   Date de plecare: 30.12

  Despre Regiunea Lisabona

  Regiunea Lisabona

  Lisabona (port. Lisboa) este capitala Portugaliei şi are 550.000 locuitori (2.900.000 în zona metropolitană) conform statisticilor din anul 2001. Este plasată pe costa de vest a ţării, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo (Tagus), se varsă în ocean.

  Sejururi Autocar Regiunea Lisabona

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Lisabona, Portugalia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Lisabona. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Lisabona cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Lisabona care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Lisabona constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Lisabona, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Regiunea Lisabona Portugalia 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!