Ski Portugalia iarna 2018
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Inatel Manteigas, Manteigas

Inatel Manteigas

Manteigas, Centro Region, Portugalia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Pousada Sao Lonrenco, Manteigas

Pousada Sao Lonrenco

Manteigas, Centro Region, Portugalia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Vacante ski Portugalia

Portugalia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Portugalia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Portugalia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Portugalia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Portugalia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Portugalia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Portugalia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Portugalia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Portugalia iarna 2018 - Alege din 2 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Portugalia